Vraag uw module aan

Om uw gaswandketel te connecteren met internet, kan u op deze pagina de HomeCom module aanvragen, die u in uw ketel kan monteren. Dit toestelletje wordt u gratis bezorgd zodra u het formulier hieronder heeft ingevuld, inclusief het unieke serienummer van de door u geplaatste gaswandketel. Uw HomeCom module wordt verzonden naar het door u opgegeven adres. Opgelet! Vanwege het succes van deze actie is de leveringstermijn momenteel langer. We doen ons uiterste best om de module zo spoedig mogelijk naar u te verzenden.

U hebt een toestel van volgend merk laten installeren


Selectie toestel

Controle serienummer

Geef hier het serienummer in van het geïnstalleerde toestel. Dit bestaat uit 4 blokken, gescheiden door een koppelteken; gelieve elk blok in een apart veld in te geven. Klik vervolgens op Valideer om de correctheid ervan te bevestigen.


Uw persoonlijke gegevens

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Uw leveradres

*
*
*
*
*
*

Gegevens van uw installateur

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* verplichte velden


Disclaimer
Juridische opmerking - Bosch Thermotechnology N.V./S.A. dankt u voor uw bezoek op deze website en voor het belang dat u in onze producten stelt. Alle persoonlijke gegevens die werden ingevoerd worden opgeslagen, verwerkt en desgevallend doorgegeven aan ondernemingen van de Bosch Groep, maar enkel om u persoonlijk van dienst te kunnen zijn, om u productinformatie toe te sturen of u aanbiedingen te laten geworden. Bosch Thermotechnology N.V./S.A. waarborgt dat uw gegevens strikt vertrouwelijk zullen worden behandeld, conform de wetgeving op de bescherming van gegevens uit de persoonlijke levenssfeer. U hebt recht op inzage, correctie en verwijdering van deze gegevens zoals voorzien in de wet van 8 december 1992 tot de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Bosch Thermotechnology N.V./S.A., Kontichsesteenweg 60, 2630 Aartselaar, privacy.ttbe@bosch.com gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens.